dimecres, 3 de maig del 2017

2on CAMPIONAT INTERESCOLAR D'ESCACS


Dates de les primeres sessions confirmades:


El Club d'Escacs Marítim Blanes, entitat fundada al 2015 amb l'objectiu de fomentar i promoure l'aprenentatge i la pràctica dels escacs a Blanes i rodalies organitza el 2on CAMPIONAT INTERESCOLAR D'ESCACS que es regirà d'acord amb les següents
BASES DE COMPETICIÓ
  1. Podràn participar tots els nens i nenes nascuts a partir de l'1 de gener de 2005 i que estiguin matriculats en qualsevol dels centres escolars col·laboradors.
  2. La participació es lliure i gratuïta. No obstant això, aquest campionat està pensat per als nens i nenes que ja saben jugar escacs (els moviments de les peces, escac i mat, etcètera).
  3. S'estableixen les següents categories de participació:
    1. Sots-12: Nascuts als anys 2005 i 2006.
    2. Sots-10: Nascuts als anys 2007 i 2008.
    3. Sots-8: Nascuts als anys 2009 i posteriors.
  4. Fase prèvia (escolar):
    1. Els participants disputaran una primera fase, al seu centre escolar, on s'establirà una classificació general a les tres categories. Tots els campions classificaran a la fase final (interescolar).
    2. En cas d'una participació nombrosa, podran otorgar-se més places classificatories, en proporció d'1 plaça extra per cada 5 participants.
    3. En aquesta fase els escolars jugaran sense rellotge d'escacs. No obstant això, regiran totes les regulacions per a la competició, com per exemple "Peça tocada, peça moguda" o es perdrà la partida per realitzar dos jugades il·legals.
    4. La direcció o l'AMPA del centre escolar, amb el Club d'Escacs Marítim Blanes, determinarà el dia i hora de competició (un dia d'abril o maig de 2017)
  5. Fase final (interescolar):
    1. Tots els classificats de la fase prèvia tindran el dret de participar a la Fase Final, que es jugarà en lloc i dia a determinar (probablement segona o tercera setmana de juny 2017).
    2. En aquesta fase es jugarà amb rellotge d'escacs a un ritme de 15' + 5'' per partida. Tots els classificats que no hagin jugat mai amb rellotge d'escacs podran participar prèviament d'una jornada de "formació per a la competició".
  6. Sistema d'emparellaments. S'aplicarà el sistema que resulti més adient amb la quantitat de participants (lliga, suís), descartant-se en qualsevol cas un sistema "eliminatori".

PREMIS

Els tres millors classificats de cada categoria rebran els següents premis:
  • Campió: Trofeu, quota gratuïta any 2017 al Club d'Escacs Marítim Blanes i beca de classes per un trimestre a la temporada 2017-18.
  • Sots-campió: Trofeu, quota gratuïta any 2017 al Club d'Escacs Marítim Blanes i beca de classes per dos mesos a la temporada 2017-18.
  • Tercer: Trofeu, quota gratuïta any 2016 al Club d'Escacs Marítim Blanes i beca de classes per un mes a la temporada 2017-18.

A més, tots els participants de la fase final rebran una medalla i entre tots ells es sortejarà una altra quota gratuïta de l'any 2016 al Club d'Escacs Marítim Blanes.

Per a més informació e inscricions podeu dirigir-vos a:
  • escacsmaritimblanes@gmail.com
  • 636.439.036

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada