dimecres, 21 de juny del 2017

Fase final del 2on Torneig d’Escacs Interescolar





El passat divendres 16 va tenir lloc a la CIUTAT ESPORTIVA BLANES la final del 2on Torneig d’Escacs Interescolar organitzat pel Club d’Escacs Marítim Blanes.


Amb un total de 10 escoles participants i prop de 150 nens, el torneig va creixent, demostrant un augment de l’interès per aquest esport.


En aquesta fase final, recordem que els participants són els finalistes de les seves respectives escoles, van participar un total de 40 nens i nenes repartits en les categories de SUB-8, SUB-10 i SUB-12. El bon ambient va sestar pressent en totes les categories i els participants van poder gaudir d’una afició que va creixent cada any.


En l’entrega de premis vam tenir el privilegi de comptar amb l’alcalde de Blanes, el Sr. Miquel Lupiáñez Zapata; el mestre i professor d’escacs, el Sr. Sergi González; el president i director tècnic del club de Judo Blanes, el Sr. Alberto García; el professor d’escacs i president del Club d’Escacs Marítim Blanes , el Sr. Carlos Salgado; el vicepresident del Club d’Escacs Marítim Blanes, el Sr. Antonio Marchan; i el membre de la junta del Club d’Escacs Marítim Blanes, el Sr. Juan Romero.



En la categoria SUB-8, la guanyadora va ser la Mar Alániz (havent guanyat totes les partides) de l’escola Pere Torrent (Lloret de Mar),  i essent membre del Club d’Escacs Marítim Blanes; en segon lloc va quedar en Guillem Calvo de l’escola Quatre Vents (Blanes); i en la tercera posició en Maxim Levin, de l’escola Pere Torrent (Lloret de Mar).


En la categoria SUB-10 el guanyador va ser l’Oriol Gallardo, de l’escola Cor de Maria (Blanes); en segon lloc va quedar l’Arnau Roselló, de l’escola Mas Prats (Palafolls); i en la tercera posició en Daniel Romero, de l’escola Cor de Maria (Blanes). En aquesta categoria les tres primers posicions a membres del Club Marítim Blanes.


La primera posició de la categoria SUB-12 va ser per en David Gay, de l’escola Pompeu Fabra (Lloret de Mar); la segona posició va ser per en Àlex Rueda, de l’escola Cor de Maria (Blanes); i la tercera per en Pau Magro, de l’escola Roureda (Tordera). Els guanyadors de la categoria SUB-12 també són socis del Club Marítim Blanes, de forma que de les 9 posicions de podi, 7 han estat per membres del club que organitza el torneig.


Cal destacar que tots els participants de la fase final van tenir una medalla per haver arribat a aquesta fase.

Des del Club Marítim Blanes felicitem als guanyadors i volem agrair a tots els participants, i pares, per haver format part d’aquesta 2a edició del Torneig d’Escacs Interescolar. Esperem que hagueu gaudit tant com nosaltres i us esperem en la propera edició.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada